Een Mercedes Vito leasen kan al voor €150 per maand

15 april 2019 om 15:04

Als jij op zoek bent naar een middelklasse bestelbus, dan kun je een Mercedes Vito leasen voor je ZZP- of MKB-bedrijf. Deze uiterst betrouwbare en veilige bestelbus ziet er niet alleen stijlvol en strak uit, maar is voorzien van alle moderne gemakken, exact zoals we van Mercedes gewend zijn. Een nieuwe generatie Vito van na 2014 zal je waarschuwen als je in slaap dreigt te vallen, zodat je tijdig een pauze in kunt lassen. Is er sprake van veel zijwind, dan zal deze Mercedes Vito je helpen je positie op de weg te behouden. Met een Mercedes Vito kan je dus weinig gebeuren.

 

Een Mercedes Vito leasen voor elke aangelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar vervoermiddel om personen mee van A naar B te brengen, of jouw prioriteit is laadruimte en goederenvervoer, er is een Mercedes Vito te vinden die dit voor je kan verwezenlijken. Zo is er het Taxi-model dat 8 personen comfortabel en in stijl mee kan nemen naar de bestemming. In het lange model met de gesloten cabine kun je wel 3 europallets kwijt, maar is er maar plaats voor 2 personen. Hier tussenin bevindt zich de Mercedes Vito met dubbele cabine, waarmee je goederen kunt vervoeren en tegelijkertijd 5 mensen mee kunt nemen, mocht je dit willen.

 

Meer dan fiscaal voordeel alleen

Als bedrijfseigenaar weet je waarschijnlijk dat het fiscaal voordelig is om een vervoermiddel te leasen, maar de Mercedes Vito heeft aanzienlijk meer voordelen dan alleen financieel. Dit is een bestelbus waarmee je gezien wilt worden en waarmee je graag aan je werkdag begint. Arriveer je met de Vito bij klanten, dan kom je direct professioneel over. Ga daarom nu een Mercedes Vito leasen en ook jij kunt van al deze voordelen gebruik maken.

 

 

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Auto Leasen zzp?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk