Mercedes Vito leasen voor de ondernemer

15 mei 2019 om 14:49

Een Mercedes Vito leasen kan veel uitkomst bieden voor de ondernemer. Het leasen van een Mercedes Vito is kostenbesparend in veel gevallen en gemakkelijker dan het aanschaffen van een eigen auto. Of een Mercedes Vito leasen voor jou de beste keuze is, kan je het beste navragen aan je belastingadviseur of accountant. Zij kunnen samen met jou kijken wat de meest voordelige oplossing is. Het is belangrijk om van te voren goed op de hoogte te zijn van de voor-en nadelen van het leasen van een Mercedes Vito.

De financiële voordelen van Mercedes Vito leasen
Bij de aanschaf van een auto moet je in één keer een groot bedrag uitgeven, terwijl bij het leasen van een Mercedes Vito je een aantrekkelijk en vast maandbedrag betaalt. De leaseprijs, het vaste maandbedrag, omvat naast de wegenbelasting ook een verzekering, reparaties en vervangingen. Je kunt hierbij denken aan het vervangen van banden of ruiten. Met online Mercedes Vito leasen bespaar je ook op overheadkosten. De overheadkosten zijn veel minder wanneer je kiest voor online leasen. Kortom, er zijn veel voordelen bij het online Mercedes Vito leasen.

Persoonlijke keus voor leasen
De keuze voor de aanschaf van een eigen auto of voor het leasen van een Mercedes Vito kan een lastige zijn. Daarom is het belangrijk dat je kijkt naar jouw reis- en werksituatie, samen met anderen die jou daarbij advies kunnen geven. Wanneer je met name veel kilometers maakt in een wat minder dure auto, kan het uiteindelijk beter zijn om een eigen auto aan te schaffen. Echter, wanneer je juist minder kilometers rijdt in een duurdere auto, is het zeker de moeite waard om de opties van leasen nader te bekijken. 

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Auto Leasen zzp?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk