Met Mercedes Vito leasen investeer je in je onderneming

06 september 2019 om 14:09

Wanneer je kiest voor Mercedes Vito leasen, kies je voor lagere kosten en meer investering in je onderneming. Het is essentieel om over een goede auto te beschikken als je naar je werk reist. Vaak moet je tijdens je werkdag ook naar verschillende klanten reizen. Het is dan een zorg minder als je weet dat je auto optimaal functioneert. Als je niet al te veel wilt betalen voor een auto die goed functioneert, kan je besluiten een auto te leasen.

Procedure Mercedes Vito leasen
Bij Mercedes Vito leasen betaal je elke maand een bedrag voor de huur van de auto. Je betaalt dan voor allerlei componenten zoals wegenbelasting, een all-risk verzekering inclusief inzittenden dekking, zomerbanden, ruitvervangingen enzovoort. Meer informatie over de componenten kun je vinden op de website. Het bedrag wat je per maand betaalt is relatief laag en bovendien heb je tijdens het rijden geen last van bijkomende kosten voor reparaties en onderhoud. Bovendien ontvang je 24-uurs hulpverlening in binnen-en buitenland wanneer onderweg iets gebeurt met de auto.

Privé-eigendom of auto leasen?
Doordat je bij een lease auto maandelijks betaalt voor onder andere de wegenbelasting en reparaties hoef je geen onverwachte kosten te betalen voor mankementen. Je kunt in zo’n geval direct een beroep doen op de leasemaatschappij. Wanneer je een eigen auto aanschaft, zul je wel zelf de kosten voor reparaties en vervangingen moeten betalen wanneer dat nodig is. Bovendien betaal je bij de aanschaf van een auto bij de dealer hoge overheadkosten, terwijl dit niet het geval is wanneer je online een auto leaset. Door je te laten adviseren door mensen die kunnen beoordelen of een auto aanschaffen het beste bij je werksituatie past.

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Auto Leasen zzp?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk