Online voordelig een Mercedes Vito leasen

16 juli 2019 om 13:27

Een Mercedes Vito leasen is nu sneller en gemakkelijk dan ooit tevoren. Binnen korte tijd is de Mercedes Vito bij jou thuis geleverd na het maken en bespreken van een offerte. Een auto leasen kan zeer voordelig in verschillende opzichten. Zeker wanneer je ondernemer bent, kan het leasen van een auto uitkomsten bieden. Het uitgeven van een groot bedrag aan een eigen auto kan een enorme drempel zijn omdat je de kosten liever investeert in je onderneming. Een auto leasen kan dan een goede optie zijn.

Een Mercedes Vito leasen, hoe werkt het precies?
Per maand betaal je een vast en laag maandbedrag voor het leasen. Je betaalt dan voor onderhoud, reparaties, rente en afschrijving, wegenbelasting, een all-risk verzekering inclusief inzittenden dekking, vervangingen, zomerbanden en schadeherstel. Daarnaast krijg je 24-uurs hulpverlening in binnen-en buitenland. Ook zijn er mogelijkheden om de componenten uit te breiden door bijvoorbeeld te kiezen voor winterbanden. Doordat deze componenten bij de leaseprijs inbegrepen zijn, heb je geen bijkomende kosten waardoor je anders fikse aanvullende kosten zou moeten betalen.

Auto leasen zzp
Wanneer je een eigen onderneming hebt, ben je regelmatig onderweg. Daarbij is het noodzakelijk om een goede auto te hebben waarmee je gemakkelijk en comfortabel kunt reizen. Met een Mercedes Vito ben je verzekerd van een prettige auto die je eenvoudig kunt huren. Wanneer je geen onnodig hoge kosten wilt hebben en niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan, dan is een Mercedes Vito leasen een aantrekkelijke optie. Als je twijfelt over het leasen van een auto voor je onderneming, dan kan het helpen om samen met je belastingadviseur of accountant te kijken naar de beste keuze voor jouw onderneming. Per situatie kan het verschillend zijn en na een afweging van de voor- en nadelen weet je beter waar je aan toe bent. 

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Auto Leasen zzp?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk