Volkswagen Transporter ingericht als ideale bedrijfsauto

03 september 2019 om 09:46

Zeker met mooi weer zie je op de weg nog wel eens een Volkswagen Transporter bus voorbijkomen die omgebouwd is tot camper. Dit zijn vaak de eerste, luchtgekoelde modellen die al sinds lange tijd op de markt zijn. Een nieuwere Volkswagen Transporter kan ingezet worden als camper maar is ook voor andere doeleinden geschikt.

Veel ruimte in de Volkswagen Transporter

De nieuwere modellen van deze VW bus zijn uitermate geschikt om te gebruiken als bedrijfswagen. Ze hebben een grote laadruimte waar veel in kan (het laadvermogen bedraagt zo’n 1,4 ton en de beschikbare ruimte is 5,8 m3) zodat dit voor een zelfstandig ondernemer betekent dat er veel materiaal meegenomen kan worden naar de klanten.

Inrichting van de laadruimte zoals jij dat wilt

Het gebruik van een bedrijfswagen is niet voor iedereen hetzelfde en deze kan daarom op verschillende manieren worden ingericht. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen de laadruimte te laden bekleden of voor een bepaalde inrichting nemen zodat alle spullen die je met de bus vervoert ook goed op hun plek blijven staan. Het is zelfs mogelijk de VW Transporter in te richten als complete mobiele werkplaats. Het is maar net wat je ermee wilt doen en met dat doel voor ogen kan de laadruimte ingericht worden.

Inrichting van de cabine

Naast de laadruimte kan tevens de inrichting van de cabine variëren. Je kunt kiezen voor een bestuurdersstoel met daarnaast een bank waar twee personen op kunnen zitten maar het is ook mogelijk twee losse stoelen te kiezen. Ook de verdere inrichting en accessoires kunnen zeer divers zijn. Bepaalde zaken worden standaard in elke bus ingebouwd maar het is ook mogelijk voor diverse extra’s te kiezen. Voor deze opties betaal je extra maar als je er profijt van hebt is dat de investering zeker waard.

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Auto Leasen zzp?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk